Onlinemakeup.nl start campagne "Summer Selfie"

maandag, juni 09, 2014


De zomer staat voor de deur, een mooie tijd dus om een leuke selfie te uploaden! Je kunt het bijvoorbeeld doen in je tuin of je balkon. Of je maakt het nog zonniger en gaat naar het strand. En beken het maar, iedereen maakt de selfie. En vandaag ga ik jullie meer over selfies vertellen en de "Summer selfie".



De "Duckface" Selfie.
We beginnen met de "duckface" selfie. Een hele oude selfie, het is van 2013 (!), maar toch gebruiken meisjes het. Over het algemeen meer meisjes dan jongens, omdat dat niet het bepaalde selfietype voor een jongen is. Vaak bombarderen mensen op Twitter je met plaatjes van: "Waarom maken meisjes duckface selfies?". Ik denk ook niet dat iemand het antwoord er op zal vinden, maar misschien vinden ze de blik in de ogen mooi of zo. Tip: Maak een duckface, maak daarna een lach met hetzelfde gezicht en je hebt de "duckfees-glimlach" selfie. Achja, het is niet echt een tip..


De "Gym" Selfie. 
Heel veel mensen maken de "gym" selfie en zetten vol met trots het op hun Instagram. En ik behoor daar dus echt niet tussen. Voor als je niet weet wat voor selfie dat is, dat is een selfie die je in de spiegel maakt en daarbij je spieren laat zien en dus laat zien "hoeveel" je gesport hebt. Ikzelf begrijp die selfie niet helemaal, ik bedoel komop, leuk voor jou dat je aan het sporten bent, maar wat bereik je er mee? Wil je dat mensen zeggen: "Wauw, mooi figuur!"? Photoshop en iPhone's maken deze selfie compleet.


De "Badkamer" Selfie.
Volgens mij de meest bekende selfie, naast het glimlachen en de duckface. Je pakt je mobiel bij de hand en "sneakt" de badkamer in. Daar maak je een selfie, dat kun je met veel manieren doen. Dus bijv. lachend of de duckface. Het is verder niet een hele speciale of bijzondere foto, maar toch is hij best bekend. Soms maak ik de "badkamer" selfie ook, om heel eerlijk te zijn. Ach, heel veel mensen maken de "badkamer" selfie, daarom is hij zo bekend geworden.


De "Huisdier" Selfie.
De schattigste selfie in deze reeks, maar deze is alleen geldig als je een huisdier hebt. Of je gebruikt de kat van de buren, lekker handig. Een mooie selfie op Twitter en je bent zo goed als klaar. Ik ben helemaal vergeten wat deze selfie inhoud! Je maakt een selfie met je huisdier, simple as that. Soms krijg je hele hilarische foto's, omdat je huisdier niet mee wilt werken.


De "Beroemdheid" Selfie.
Het zijn dé selfies die je maakt als je een beroemdheid, celeb of celebrity ontmoet. Je vind dus bijvoorbeeld je favo beroemdheid en maakt een selfie. Of met je favo YouTuber. Het kan allemaal, maar het leukste is dat je nu een leuk kiekje met je favo celeb hebt, of niet..



Campagne "Summer selfie".
Nu ik je met verschillende selfies kennis heb laten maken, gaan we door naar de campagne "Summer Selfie". De zomer komt eraan en dat is natuurlijk dé seizoen voor fleurige selfies met croptops of met vrolijke make-up looks. Onlinemakeup.nl weet dat jij je best doet om zo goed mogelijk voor de dag te komen en is erg benieuwd wat jouw make-up look wordt deze zomer. De online make-up specialist lanceert daarom een speciale actie, waarmee je met jouw ‘summer selfie’ een vette zonvakantie in de wacht kunt slepen t.w.v. € 2000,-! Dat is natuurlijk een super makkelijke actie met jouw iPhone of mobieltje.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Ga naar www.summerselfie.nl en upload jouw selfie met zomerse make-up look. Deze verschijnt direct op de actiepagina en wordt gedeeld met je Facebookvrienden. Zorg dat jouw make-up look de meeste stemmen krijgt en maak kans op een zonvakantie met je vrienden in een Spaanse villa.

Maar wat nou als je wilt stemmen op een ander, dus bijv. op een fleurige, roze leuk van een ander? Dat kan gewoon! Dat maakt het nou leuk, want je kunt dan ook hierdoor inspiratie ophalen. En het allergaafste is dan wel dat je ook kunt aangeven wélke make-up producten je gebruikt hebt. Daardoor kun je ook wel weer meer stemmen ophalen, als inspiratiebron. 

Gaan jullie meedoen of doen jullie al mee? Zeg het in de reacties!
XO NIKITA.

You Might Also Like

0 reacties

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow